2023

Nedan finner ni några av våra slutförda projekt


Fageråsen

Vrena

Takomläggning i Fageråsen, Vrena. Kund har valt att lägga om taket med tegelröda betongpannor ifrån Monier, modell Jönåker elegant. . 


Plommonvägen

Bromma

Takomläggning på Plommonvägen i Bromma. Kund har valt att lägga om taket med tegelröda betongpannor ifrån Monier, modell Jönåker elegant


Hakevägen

Djursholm

Takomläggning med takutsprång i Djursholm.Gammalt taktegel ersätts med nytt taktegel. Här har kunden valt att lägga om taket med svart taktegel, modell Monier Hollander


Timmerbacken

Tumba

Takomläggning på Timmerbacken i Tumba. Kund har valt att lägga om taket med Monier Jönåker Elegant, tegelröda.


Skovelvägen

Älvsjö (slutfört)

Takomläggning på Skovelvägen i Älvsjö. Kund har valt att lägga om taket med tvåkupigt lertegel ifrån Monier


Solfagravägen

Huddinge

Takomläggning i Huddinge. Gamla betongpannor ersätts med nya ifrån Monier, kunden har valt Jönåker Elegant i svart kulör. 


Sörgårdsvägen

Bromma

Ommålning av fasadpanel i Bromma. Här kommer även takfotsuthäng, gaveluthäng och vindskivor att målas om. 


Kastanjetunet

Lidingö

Takomläggning på Kastanjetunet, Lidingö Här har kunden valt betongpannor ifrån Benders, modell Palema


Prästgårdsvägen

Tumba

Takomläggning  i Tumba. Gammalt tak skall bytas mot betongpannor. Totalt är det sju radhus som valt att lägga om taket. Kunderna har valt Jönåker Protector 2.0 ifrån Monier


Skäcklingevägen

Tumba

Takomläggning  i Tumba. Gammalt tak skall bytas mot betongpannor. Kunden har valt Jönåker Protector 2.0 ifrån Monier


Skrattmåsvägen

Farsta

Takomläggning av två fastigheter i Farsta. Gamla betongpannor ersätts med nya ifrån Monier, kunden har valt Jönåker Elegant i svart kulör. 


Värtavägen

Täby

Takomläggning med målning av takutsprång i Täby. Gamla betongpannor ersätts med nya ifrån Monier, kunden har valt Jönåker Elegant i svart kulör. Här kommer vi även att montera snörasskydd från CW Lundbergs


Nytorpsvägen

Köping

Takomläggning med målning av takutsprång i Köping. Gamla betongpannor ersätts med nya ifrån Monier, kunden har valt Jönåker Elegant i svart kulör. 


Norrängsvägen

Huddinge

Takomläggning  i Tumba. Gammalt tak skall bytas mot betongpannor. Totalt är det tre grannar som valt att lägga om taket. 


Alströmervägen

Skärholmen

Takomläggning av shingeltak ifrån Icopal. Arbetet påbörjas med rivning av gammal eternit. Asbestsaneringen samt rivningsarbetet står Stockholm Riv & Asbestsanering för.Här kommer vi även montera nytt vattensystem.