Totalentreprenad

När du väljer totalentreprenad från Sands Entreprenad gör du upp hela din husaffär med en enda part. Här regleras allt i ett enda kontrakt till ett fast pris.

 

Fördelarna är många när du väljer totalentreprenad. Att upprätta endast ett kontrakt där allt ingår sparar mycket tid. Då slipper du samla in separata offerter och ingå enskilda avtal med alla entreprenörer som krävs för att bygga ett hus. Du slipper all tidsplanering och förhandling och kan lugnt luta dig tillbaka och vänta på nycklarna till ditt nya hem.

 

När vi åtar oss en totalentreprenad så tillämpar vi alltid ABT-06 (allmänna bestämmelser för totalentreprenad)  

sandsab

Takomläggningar

Sands Entreprenad utför totallösningar för alla typer av tak. Vi renoverar tak och byter tak. Vi monterar även hängrännor, stuprör, vindskivor samt taksäkerhet.

 

Varje arbete är unikt och därför börjar vi alltid med en kostnadsfri besiktning av taket innan vi lämnar en offert. Vid en besiktning får ni som kund en överblick på vilka åtgärder som taket behöver för att huset skall må bra.

sandsab

Övriga tjänster

Sands Entreprenad erbjuder även andra typer av byggtjänster. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi erbjuder allt ifrån tillbyggnader, ombyggnader och renoveringar. Några exempel på tjänster vi utfört är nybyggnation av garage, gjutning av platta och byggnation av bastu. Så önskar du att renovera ditt kök, badrum eller kanske byta panel på husfasaden. Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök. 

 

Vi lämnar gärna referenser och bilder på arbeten vi utfört åt våra kunder

sandsab